Het assortiment van preventieve gezondheidsproducten is op te delen in meerdere categorieën, namelijk: Horen, zien, meten en hulpmiddelen. Uw gezondheid staat uiteraard op nummer 1. Met deze preventieve ondersteunende producten voor jong en oud wordt de zelfredzaamheid en zelfstandigheid gestimuleerd, zodat u, maar ook uw omgeving zo lang mogelijk kan blijven genieten van het leven.

Preventieve gezondheidsproducten van de hoogste kwaliteit

Alle producten zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit en voldoen indien nodig aan de Europese richtlijnen 93/42/EEG en CE-normeringen, medische classificatie 1. Deze richtlijnen zijn onder andere van belang bij producten als tissues, sprays, gels en tablets. Maar er is meer nodig voor prettig gebruik van deze producten. Want wat moet u ermee als u niet weet waarom u ze zou gebruiken en hoe u ze dient te gebruiken? Daarom vindt u bij de preventieve gezondheidsproducten alle informatie die u nodig heeft op het gebied van horen, zien en meten. Kortom, alles over gezond leven op 1 plek.

Omdat goed horen uw kwaliteit van leven kan verbeteren

Het goed kunnen blijven horen is één van de kwaliteiten van het leven. Dankzij de preventieve gezondheidsproducten die op dit gebied ontwikkeld zijn, blijft uw gehoor scherp en is het onderhouden van sociale contacten een stuk makkelijker. Denkt u bijvoorbeeld aan hoortoestellen maar ook aan gehoorbescherming. U vindt u bij deze producten ook een uitgebreide omschrijven hoe deze onderhouden, gebruikt en schoongemaakt moeten worden. De kostbare techniek in deze hulpmiddelen vraagt namelijk om een goed gebruik en kan vaak niet tegen water. Daarbij werkt het schoonmaken van een Achter-het-oor hoortoestel op een andere manier als bij een In-het-oor hoortoestel. Gaat u over tot het aanschaffen van één van deze preventieve gezondheidsproducten, neemt u dan ook de moeite om de gebruiksaanwijzing goed door te lezen. Zo kunt u langdurig genieten van optimale kwaliteit.

Omdat goed zien belangrijk is

Als u de veertig gepasseerd bent is er grote kans dat uw ogen achteruit gaan. U merkt dat u kleine lettertjes minder goed kunt lezen of dat de ondertiteling op de tv wazig is. Waarschijnlijk bent u toe aan een leesbril. Ook tijdens bijvoorbeeld het autorijden kan het zijn dat verkeersborden minder goed af te lezen zijn of dat u last krijgt met fel tegenlicht. Wilt u geen bril dan zijn wellicht lezen een oplossing voor u? Wist u dat het blauwe licht uit beeldschermen schadelijk is voor uw ogen. Daarom kiezen veel volwassenen maar ook kinderen voor een beeldschermbril. Deze filteren het schadelijke licht en beschermen uw ogen.

Meten is weten!

Om uw gezondheid goed in de gaten te houden is het noodzaak om bepaalde waardes te meten. Voor het zelfstandig uitvoeren van metingen, om uw gezondheid in de gaten te houden of op verzoek van de dokter bijvoorbeeld, bestaan er diverse preventieve gezondheidsproducten. Ook zijn er hulpmiddelen verkrijgbaar om beter te slapen en om gemakkelijker in slaap te vallen of wakker te worden.

Denkt u dat u uw levenskwaliteit kunt verhogen of behouden door één van de preventieve gezondheidsproducten? Aarzel dan niet en schaf het product aan bij Caredelta.nl!