Prijzen voor Coaching

Wij wensen iedereen een gelukkig leven toe en daarom houden wij de prijzen voor onze coaching voor iedereen toegankelijk. Daarnaast bepaal jij zelf hoe lang jij gebruik wilt maken van de coaching en op welke wijze jij en jouw coach communiceren. Je start met een proefperiode en je kunt op ieder moment besluiten om te stoppen. Hiermee stimuleren wij een laagdrempelige hulpverlening die ook geschikt is voor kleinere problemen of ongemakken.

PRAKTIJK COACHING

Vind jij het prettig om één op één zo af en toe of zelfs geregeld een gesprek met jouw coach te hebben, dan ben je op afspraak van harte welkom in onze praktijk! Een praktijk Coaching duurt 60 minuten. Tijdens deze coaching ga je samen met je coach dieper in op de ongemakken of problemen die jij ervaart. Jouw coach zal met verschillende technieken en oefeningen, altijd in overleg met jou, je zo goed mogelijk begeleiden naar een leuker leven.

Prijs per afspraak (60 minuten) € 45,-

SKYPE COACHING

Ben je niet in staat om naar de praktijk te komen of vind je het fijn om je coaching thuis te ontvangen? Dan is skype coaching wellicht wat voor jou! Via een live verbinding op je computer leg je één op één contact met jouw eigen coach. Dit gebeurt op een vooraf vastgelegd tijdstip. Een skype coaching duurt een uur. Tijdens dit uur ga je samen met jouw coach door middel van oefeningen en opdrachten op weg naar een gelukkiger leven.

Prijs per afspraak (60 minuten) € 30,-

TELEFONISCHE COACHING

Een telefonische coaching is vaak snel en doeltreffend. Deze manier van coaching wordt vaak gebruikt door mensen die direct hulp wensen. Een probleem dat zich plotseling voordoet en waarbij je op dat moment spoedig hulp, overleg of geruststelling kunt gebruiken. Wij streven ernaar om iedereen zijn eigen coach te geven zodat je een vertrouwensband kunt opbouwen. Helaas is het echter voor je coach niet altijd mogelijk om direct de telefoon op te nemen zodra je belt, maar in de regel wordt er dan binnen een aantal minuten terug gebeld. Uiteraard is het ook mogelijk om vooraf een afspraak te maken met je coach wanneer jij een telefonische coaching wilt ontvangen, bijvoorbeeld iedere maandag of iedere eerste dag van de maand. Omdat je vooraf nooit weet hoe lang een telefonische coaching gaat duren, berekenen wij hier de prijs per minuut. Je kunt kiezen om een minutenkaart aan te schaffen of je gesprek af te rekenen na iedere telefonische coaching.

Prijs per minuut € 1,-

E-MAIL COACHING

Schrijven is voor veel mensen makkelijker dan praten. Door je problemen en ongemakken op te schrijven kun je vaak al een hoop gevoelens een plaatsje geven, je hoofd leegmaken en duidelijkheid voor jezelf scheppen. Schrijf jij ook liever dan dat je praat? Dan is een e-mail coaching zeker geschikt voor jou! Zodra je wat kwijt wil type je dit in een e-mail en verstuur je het naar jouw coach. Zo spoedig mogelijk zal je coach reageren op jouw e-mail en je zo begeleiden bij jouw hulpvraag en de weg naar een gelukkiger leven. Je mag zoveel e-mails sturen als je wilt en nodig hebt om jouw coaching optimaal te benutten. Jouw coach zal ze aandachtig lezen en je een terugkoppeling geven waar je zeker iets aan hebt.
Prijs per week € 10,-

WHATSAPP COACHING

De whatsapp coaching is snel en efficiënt. Zet je hulpvraag of probleem op de app en verstuur deze naar je coach. Een spoedig antwoord volgt. Dit snelle laagdrempelige contact met je coach zorgt ervoor dat je er nooit meer alleen voor staat. Op deze manier is er altijd iemand om even mee te kletsen, fijn als je eenzaam bent. Maar ook tijdens bijvoorbeeld het afvallen of het doorbreken van een verslaving, waarbij je op plotselinge moeilijke momenten wel wat extra steun kunt gebruiken. Je mag zoveel appen als je wilt, je coach zal naar je “luisteren” je begeleiden en kleine opdrachten geven om uit te voeren.

Prijs per week € 15,-

OUT DOOR COACHING

Outdoor coaching is enorm in populariteit aan het stijgen. Samen met je coach ga je op een afgesproken tijdstip een wandeling maken. De frisse lucht, en de beweging zullen je tijdens een goed gesprek nog extra goed doen. Outdoor coaching is voor iedereen geschikt maar uitermate geschikt voor mensen die aan hun gezondheid willen werken. Maar ook voor mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel is dit het moment om even lekker naar buiten te kunnen samen met hun coach! Outdoor Coaching duurt 90 minuten. (momenteel alleen mogelijk in Maas & Waal.

Prijs per afspraak (90 minuten) € 90,-

Combinatie korting

Lijkt het je prettig om zowel af en toe een live afspraak te hebben in de praktijk of in de vorm van een out door coaching, maar wil je daarnaast ook gebruik maken van de WhatsApp Coaching? Pak dan je voordeel en combineer! Vink meerdere mogelijkheden aan in ons contactformulier en je ontvangt een leuke korting op je coaching.