Manieren van Coaching

Bij coaching op eigen wijze kun jij zelf kiezen wat de beste manier van coaching is voor jou! Wil je graag persoonlijk contact tijdens een afspraak in de praktijk of is een online coachingsmethode meer geschikt voor jou?

Vraag om hulp!

Ontvang jij graag hulp bij het ontwikkelen van een leuker leven?

Praktijk Coaching

Vandaag de dag is het allang niet meer vanzelfsprekend dat je voor een training of een coaching naar een praktijk of school gaat. Uiteraard is deze mogelijkheid nog wel steeds beschikbaar bij Coaching op eigen wijze. Vind jij het prettig om één op één zo af en toe of zelfs geregeld een gesprek met jouw coach te hebben, dan ben je op afspraak van harte welkom in onze praktijk!

Skype Coaching

Een andere manier van, toch wel een hele persoonlijke coaching, is de skype coaching. Ook deze manier van coachen vind plaats op een vast afgesproken tijdstip tussen jou en jouw coach. Maar in plaats van naar de praktijk te komen kun je de training lekker thuis doen. Via een live verbinding op de computer (met beeld) bespreek je samen met je coach jouw leerdoelen, doe je oefeningen en bekijk je de vorderingen.

Telefonische Coaching

Een telefonische coaching is vaak snel en doeltreffend. Deze manier van coaching wordt vaak gebruikt door mensen die direct hulp wensen. Een probleem dat zich plotseling voordoet en waarbij je op dat moment spoedig hulp, overleg of geruststelling kunt gebruiken.

E-mail Coaching

Veel mensen vinden schrijven makkelijker dan praten. Door te schrijven kun je vaak al een hoop gevoelens een plaatsje geven, je hoofd leegmaken en duidelijkheid voor jezelf scheppen. Schrijf jij ook liever? Dan is een e-mail coaching zeker geschikt voor jou! Zodra je wat kwijt wil type je dit in een e-mail en verstuur je het naar jouw coach. Spoedig zal je coach reageren op jouw e-mail en je zo begeleiden bij jouw hulpvraag.

WhatsApp Coaching

Ook de coaching wijze via WhatsApp is snel en efficiënt. Zet je hulpvraag of probleem op de app en verstuur deze naar je coach. Een spoedig antwoord volgt. Fijn voor mensen die zich alleen of neerslachtig voelen. Op deze manier is er altijd iemand om even mee te kletsen. Maar ook tijdens bijvoorbeeld het afvallen of het doorbreken van een verslaving, waarbij je op plotselinge moeilijke momenten wel wat extra steun kunt gebruiken.

Out door Coaching

Out door coaching is momenteel een erg populaire manier van coachen. Samen met je coach ga je op een afgesproken tijdstip en plek een wandeling maken. Frisse lucht, beweging en een goed gesprek zorgen ervoor dat je coaching extra voorspoedig verloopt.

Combinatie Coaching

Coaching op eigen wijze, zou geen eigen wijze zijn als je niet kunt combineren met de bovengenoemde mogelijkheden. Lijkt het je prettig om zowel af en toe een live afspraak te hebben in de praktijk of in de vorm van een out door coaching, maar wil je daarnaast ook gebruik maken van de WhatsApp Coaching? Pak dan je voordeel en combineer!