Soms zit het mee in het leven en soms zit het tegen. Dat kan op elk levensgebied voorkomen en ook op het gebied van werk gaat het wel eens niet zo als jij dat graag zou willen zien. Dat kan dan aan jou liggen maar ook aan je werkgever. Omdat je werk een substantieel deel van je leven uitmaakt kan dit ingrijpende gevolgen hebben en stress opleveren. Voor jou maar ook voor je gezin. Stress die je mee neemt naar je privéleven. Kom je er zelf niet zo één twee drie uit? Geen nood. De mensen van Loopbaanpoort.nl staan voor jou klaar. Met hun expertises ‘loopbaancoaching’ en ‘outplacement’ kunnen zij jou helpen met deze vaak ingewikkelde materie. Roep je de hulp in van deze ervaren

loopbaancoaches dan zie je al gauw weer licht aan het eind van de donkere tunnel. Samen met jou gaat je persoonlijke coach er namelijk voor zorgen dat jouw problemen zorgvuldig uit de weg worden geruimd. Je weet: Wordt er ergens een deur gesloten, dan gaat er ergens anders een raam open. Voor je het weet is aan het einde van jouw loopbaancoaching traject je leven zo veranderd dat je je misschien zelfs zult afvragen waarom dit niet eerder had kunnen gebeuren. Je voelt je een nieuw mens.

Vakkundige coaches helpen je verder

De vakkundige coaches van Loopbaanpoort opereren verspreid over het land. Zoek je bijvoorbeeld een coach voor loopbaancoaching in Enschede? Als je onze site bekijkt zie je daar een lijst met onze vestigingen. Of misschien wil je de hulp inroepen van een outplacementbureau in Enschede? Zie wederom de lijst. De coaches van Loopbaanpoort hebben meer dan de nodige vakkennis in huis om jou te begeleiden naar nieuw werk of het weer met plezier naar je werk te gaan. Jouw vaste coach geeft je persoonlijke aandacht en is betrokken bij jouw traject. Het eerste kennismakingsgesprek is overigens kosteloos. Samen gaan jullie kijken wat jij nodig hebt in het traject om jou weer content te maken. Daar dit door iedereen op een andere manier beleeft wordt wordt er een op maat gemaakt traject gestart. Waarin op verschillende manieren wordt toegewerkt naar het einddoel: jou gelukkig maken in je werk.

Laat je begeleiden

Dus of je nu zelf obstakels ondervindt of dat je werkgever jou onvrijwillig ontslaat; geen stress. Laat je begeleiden door onze loopbaan-en outplacement coaches. Samen openen wij de poort naar een nieuw en beter leven. Jij gaat er door en komt als herboren weer uit de poort. Je hebt ontdekt wat jouw krachten zijn en hebt geschaafd aan de zaken die je nog niet zo vlot afgingen. Je hebt geleerd je te presenteren met je talenten, leren netwerken en solliciteren. Je krijgt ook een eigen account bij Jobpoort en de inzet van het netwerk van Loopbaanpoort. Met zelfvertrouwen treed je nu de wereld tegemoet.