Als je problemen in je relatie hebt is het niet eenvoudig om hulp te zoeken. Daarnaast kan het voorkomen dat je partner er niet welwillend tegenover staat. Het is mogelijk om relatietherapie alleen of samen te volgen. Ook individueel kan relatietherapie erg goed helpen. Laat onze relatiecoach jou helpen met relatiecoaching online.

Praktische redenen relatietherapie aan huis

Als je niet samenwoont met je partner, of wanneer je een relatie op afstand hebt, dan biedt relatietherapie vanuit huis uitkomst. Een relatiecoach kan bemiddelen tussen jou en je partner en jullie tips geven om jullie relatie te verbeteren. Omdat je de therapie vanuit je eigen omgeving kunt volgen kan je vaak ook beter vrijuit spreken.

Eenvoudig, snel en op een manier die bij jullie past

Het is eenvoudig om te starten met relatiecoaching online. Voor onze online vormen van relatietherapie aan huis hebben jullie alleen een internetverbinding nodig. Jullie kiezen zelf voor videobellen via Skype of Facetime, of chatten via WhatsApp of e-mail. 

Geen wachtljist voor relatieoaching

Wij hanteren geen wachtlijst en hebben geen doorverwijzing van een huisarts nodig. Hierdoor kunnen jullie vrijwel direct met therapie beginnen. Waar jullie thuis ook is!